Stiri grupa a II World Cup
Pagina 1 din 1
Stiri grupa a II World Cup
Grupa a II din World Cup a fost deschisa de dubla dintre Spania si Turcia. O surpriza totala dak privim rezultatele finale,turcii reusind sa se impuna in ambele manse si lasand Spania fara nici un pct din 6 posibile.Sa vedem ce au de declarat jucatorii:
Nihat: 2 lupte castigate astazi,insa razboiul nu este gata.Ma bucur k am fost de folos in aceasta seara,nu vreau sa ma opresc aici.
D.Villa : Am fost invinsi,nu mai putem face nimk acum.Am facut greseala de a subestima adversarul si uitati rezultatele. Ma simt groaznic,imi cer scuze in numele echipei tuturor fanilor pt aceste esecuri.
Nihat: 2 lupte castigate astazi,insa razboiul nu este gata.Ma bucur k am fost de folos in aceasta seara,nu vreau sa ma opresc aici.
D.Villa : Am fost invinsi,nu mai putem face nimk acum.Am facut greseala de a subestima adversarul si uitati rezultatele. Ma simt groaznic,imi cer scuze in numele echipei tuturor fanilor pt aceste esecuri.
MadalinCL- Mesaje : 25
Data de înscriere : 31/01/2010
Re: Stiri grupa a II World Cup
Turcia -Franta .2 meciuri spectaculoase cu rezultate surpriza din nou.dupa ce a ingenuncheat Spania,Turcia mai face o victima,invingand Franta cu 2-1 in tur.In retur lucrurile au revenit la normal,Franta spaland rusinea din primu meci,un sec 5-1 administrat turcilor care au putut cel mult sa marcheze golul de onoare.
Arda Turan: Trebuie sa ne gandim k am scos 3 pct pretioase din aceasta dubla,si nu k am pierdut 3.
Y.Gourcuff: In primul meci am fost luati tare,turcii jucand cu ambitie,dar in al 2 ne'am revenit si am controlat jocul.
Arda Turan: Trebuie sa ne gandim k am scos 3 pct pretioase din aceasta dubla,si nu k am pierdut 3.
Y.Gourcuff: In primul meci am fost luati tare,turcii jucand cu ambitie,dar in al 2 ne'am revenit si am controlat jocul.
MadalinCL- Mesaje : 25
Data de înscriere : 31/01/2010
Subiecte similare
» Stiri din grupa I World Cup
» Rezultatele Grupa a II
» Grupa a II World CuP
» Stiri dmxcuzaUcl
» Stiri despre transferuri
» Rezultatele Grupa a II
» Grupa a II World CuP
» Stiri dmxcuzaUcl
» Stiri despre transferuri