Discuti libere
+2
MadalinCL
dmxcuzaUCL
6 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Discuti libere
eu fac bn k sa'ti raspund la intrebare...uite propun un subiect de discutat..transferuri "dubioase"
1.dc a fost Robinho imprumutat la Santos?dc a vrut M.City neaparat sa scape de el?
2.Valencia are probl financiare foarte mari si singura solutie este de a'l ceda pe David Villa. Desi Barcelona a oferit 50 de mil pt el iar Realu 45 de mil ,Villa inca evolueaza la Valencia.eu nu inteleg pt k el a zis k vrea sa plece,valencia vrea sa'l dea si are oferte "cacalau"... )
3.Transferul lui Dubarbier(CFR Cluj) la Lorient. Acesta spune: acest transfer este o trambulina pt mn. bun,dar dc sa pleci din Romania de la o echipa care are sansa de a evolua in UCL la o echipa care se bate la retrogradare in Franta ..nu inteleg
dak stiti si alte transferuri "ciudate" spuneti..sau raspunsul celor de la mn,lamuruti'ma va rog )
1.dc a fost Robinho imprumutat la Santos?dc a vrut M.City neaparat sa scape de el?
2.Valencia are probl financiare foarte mari si singura solutie este de a'l ceda pe David Villa. Desi Barcelona a oferit 50 de mil pt el iar Realu 45 de mil ,Villa inca evolueaza la Valencia.eu nu inteleg pt k el a zis k vrea sa plece,valencia vrea sa'l dea si are oferte "cacalau"... )
3.Transferul lui Dubarbier(CFR Cluj) la Lorient. Acesta spune: acest transfer este o trambulina pt mn. bun,dar dc sa pleci din Romania de la o echipa care are sansa de a evolua in UCL la o echipa care se bate la retrogradare in Franta ..nu inteleg
dak stiti si alte transferuri "ciudate" spuneti..sau raspunsul celor de la mn,lamuruti'ma va rog )
MadalinCL- Mesaje : 25
Data de înscriere : 31/01/2010
david vilia trb sa vina la barca are oferta buna
danlepadatu88- Mesaje : 12
Data de înscriere : 01/02/2010
Varsta : 28
Eu cred ca sau saturat de robinho poate si de fitzele care le are nush exact sigur ce sa zic... cat despre durbarbier e o pierdere mare ...
Data viitoare " Tottenham " promite ca va pune mai mult suflet
Tottenham- Mesaje : 14
Data de înscriere : 30/01/2010
Varsta : 30
Localizare : Hunedoara
dubarbier plaka in franta pt k ii da salariu mai mare nai vazu ghionea sau dan petrescu, gigel bucur la fel
Shoii- Mesaje : 8
Data de înscriere : 01/02/2010
ce mai faceti fratilor , nu se mai aude nimic de fifa.
va saluta raknet
va saluta raknet
raknet- Mesaje : 7
Data de înscriere : 31/01/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|